Loading...

Start where you are

Meera Lee Patel

  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789000351978
  • Review:
vul in en leer jezelf kennen
Algemeen
Type dagboek:Invul album
Taal:Nederlands
Afmetingen (b x h x d):14,1x1,3 cm (BxHxD)
Inclusief slot:Nee
Doelgroep:Volwassenen
Merk:Unieboek
Aantal pagina's:136 pagina's
Auteur:Meera Lee Patel

Samenvatting

Leer jezelf kennen met Start Where You Are.
In dit inzichtrijke invulboek combineert Meera Lee Patel wijze citaten met inspirerende opdrachten die je op alle mogelijke manieren – door te schrijven, te tekenen, lijstjes te maken en nog veel meer – aansporen om over jezelf en het leven na te denken. Hoe ben je gekomen waar je nu bent? Welke keuzes heb je gemaakt? Dit boek helpt je niet alleen daar te komen, maar geeft je onderweg ook meer inzicht in jezelf.

Met prachtig geïllustreerde quotes van schrijvers, artiesten en visionairs als Roald Dahl, Anne Frank en Virginia Woolf is Start Where You Are een krachtige manier om positieve verandering teweeg te brengen.

Meera Lee Patel is illustratrice, woont in Brooklyn, New York en is auteur van Start Where You Are en My friend fear. Haar eerste boek werd vertaald in elf landen en er werden wereldwijd 285.000 exemplaren verkocht. Kenmerkend voor haar werk zijn haar kleurrijke hand-letteringfonts en tekeningen. Met haar prachtige illustraties en teksten is zij in staat om mensen te inspireren om na te denken wat nu echt belangrijk voor ze is en om verandering in hun leven teweeg te brengen.