Loading...

De traditionele Marokkaanse keuken

Ghillie Basan

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048312986
verrukkelijke recepten uit Noord-Afrika
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:14 april 2016
Aantal pagina's:160
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Ghillie Basan
Tweede Auteur:Basan, Ghillie
Hoofdillustrator:Peter Cassidy
Hoofdillustrator:Peter Cassidy
Vertaling
Eerste Vertaler:Hennie Franssen-Seebregts
Co Vertaler(s):Hennie Franssen-Seebregts
Originele titel:The Flavours Of Morocco
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:218 mm
Product hoogte:14 mm
Product lengte:254 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:254 mm
Verpakkingsgewicht:629 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:218 mm
Product hoogte:14 mm
Product lengte:254 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:254 mm
Verpakkingsgewicht:629 g

Samenvatting

Ghillie Basan brengt hier een verzameling verrukkelijke recepten uit de authentieke Marokkaanse keuken - zodat u thuis zelf de geuren en smaken van deze fascinerende culinaire traditie kunt oproepen.