Loading...

De parttime vegetarier

Nicola Graimes

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048312689
afwisselende recepten - met af en toe wat vis of vlees
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:15 april 2016
Aantal pagina's:224
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Nicola Graimes
Hoofdredacteur:Rebecca Woods
Tweede Redacteur:Rebecca Woods
Tweede Redacteur:Rebecca Woods
Vertaling
Eerste Vertaler:Anna Penta
Co Vertaler(s):Anna Penta
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:198 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:254 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:254 mm
Verpakkingsgewicht:1071 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:198 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:254 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:254 mm
Verpakkingsgewicht:1071 g

Samenvatting

Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een 'flexitarisch' dieet, dat vooral vegetarisch is en af en toe wat vis of vlees bevat parttime vegetarisch, zeg maar. In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende ideeΓ«n en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen.

Maak voor een weldadige brunch eens {Aardappelkoekjes met rookkaas en knapperige boerenkool} of de visvariant {Aardappelkoekjes met zalm}. Veel gerechten, zoals {Libanese labnehballetjes} en de vleesvariant {Pittige lamsballetjes}, zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt.

Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!