Loading...

Yrda Verstelbare spiegel voor in de auto - Kinderspiegel auto

Yrda Love to move

  • ISBN: 8718868646101
Productinformatie
Kleur:Zwart
Overige kenmerken
Speciaal voor kinderen:Ja
Taal handleiding:Duits , Engels , Nederlands , Universeel
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:103 mm
Verpakking lengte:312 mm
Verpakkingsgewicht:556 g
Voor binnen of buiten:Voor binnen
Overige kenmerken
Speciaal voor kinderen:Ja
Taal handleiding:Duits , Engels , Nederlands , Universeel
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:103 mm
Verpakking lengte:312 mm
Verpakkingsgewicht:556 g
Voor binnen of buiten:Voor binnen

Samenvatting

Ontdek de ultieme gemoedstrust tijdens autoritten met onze verstelbare Yrda autospiegel. Niets is zo belangrijk als de veiligheid en het welzijn van je kleintje en met de Yrda spiegel hoef je je nooit meer zogen te maken over het missen van een enkel kostbaar moment.
De Yrda autospiegel is ontworpen met één doel voor ogen: jou de mogelijkheid te geven om je kindje te allen tijde in de gaten te kunnen houden, zelfs als je achter het stuur zit. Met een 180 graden verstelbaarheid kun je moeiteloos de perfecte kijkhoek vinden. Zeg maar dag tegen ongemakkelijke houdingen en beperkte zichtlijnen! Met de Yrda spiegel heb je een helder, groothoekzicht op je kleintje, waardoor je de geruststellende wetenschap hebt dat je altijd direct kunt reageren op de behoeften van je kind.
Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom hebben we de Yrda autospiegel vervaardigd van breuk vast materiaal dat bestand is tegen de onvoorspelbare uitdagen van het wegverkeer. Met behulp van stevige riemen kan de spiegel veilig en stabiel aan de hoofdsteun worden bevestigd en het speciale materiaal aan de achterkant garandeert dat de spiegel op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest hobbelige ritten.
Maar er is meer! Naast de gemoedstrust die onze spiegel biedt, zorgen we er ook voor dat je kindje zichzelf kan zien in de spiegel. Een glimlach op het gezicht van je kleintje is onbetaalbaar en met onze Yrda spiegel kan je kindje zijn of haar eigen spiegelbeeld bewonderen, wat voor extra vreugde en betrokkenheid zorgt tijdens de rit.
Met de Yrda spiegel kun je nu genieten van elke seconde met je kleintje, terwijl je tegelijkertijd de veiligheid waarborgt. Ervaar het gemak en de gemoedstrust met Yrda love to move.

Kenmerken

• De spiegel is 180 graden verstelbaar voor optimaal zicht
• Extra grote bolle spiegel voor groothoekzicht op uw baby
• Uw baby kan ook zijn/ haar eigen spiegelbeeld zien
• Breukvaste spiegel voor extra veiligheid
• Door middel van 2 riempjes stevig te monteren op de hoofdsteun
• Afmeting spiegel: 26,5 cm breed en 19 cm hoog