Loading...

Eet als een expert

Marijke Berkenpas

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789021561523
  • Review:
met meer dan 150 makkelijke recepten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:09 mei 2016
Aantal pagina's:176
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Marijke Berkenpas
Tweede Auteur:Gaby Herweijer
Co Auteur:Gaby Herweijer
Co Auteur:Gaby Herweijer
Vertaling
Eerste Vertaler:n.v.t.
Originele titel:Eet als een expert
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:647 g
Product breedte:190 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:246 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:190 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:245 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Gewicht:647 g
Product breedte:190 mm
Product hoogte:17 mm
Product lengte:246 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:190 mm
Verpakking hoogte:19 mm
Verpakking lengte:245 mm

Samenvatting

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeΓ«n voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!

I'm a foodie is hΓ©t online platform over voeding. Een team van diΓ«tisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.