Loading...

AQA GCSE Food Preparation and Nutrition

Alexis Rickus

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: en
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9781471863646
Inhoud
Taal:en
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:24 juni 2016
Aantal pagina's:480
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Alexis Rickus
Tweede Auteur:Bev Saunder
Co Auteur:Yvonne Mackey
Co Auteur:Yvonne Mackey
Overige kenmerken
Product breedte:213 mm
Product hoogte:31 mm
Product lengte:276 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:212 mm
Verpakking hoogte:276 mm
Verpakking lengte:274 mm
Verpakkingsgewicht:1059 g
Overige kenmerken
Product breedte:213 mm
Product hoogte:31 mm
Product lengte:276 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:212 mm
Verpakking hoogte:276 mm
Verpakking lengte:274 mm
Verpakkingsgewicht:1059 g

Samenvatting

Develop your students' knowledge and food preparation skills for the new GCSE with a book that caters to all ability levels, offers detailed assessment guidance and draws on the expertise of the UK's leading Hospitality and Catering publisher.