Loading...

Scooter Theorieboek 2022 - Bromfiets Theorieboek Rijbewijs AM Nederland + 20 uur Scooter en Brommer Theorie Leren met CBR Examens 2022

Leertheorie

  • Bindwijze: Boek & online toegang
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 8718868743183
Geschikt voor 2023 | ScooterTheorie boek voor het bromfiets theorie examen met online CBR examens
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & online toegang
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2022
Aantal pagina's:250
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Leertheorie
Tweede Auteur:BromfietsTheorieboek
Tweede Auteur:BromfietsTheorieboek
Vertaling
Eerste Vertaler:Scooter theorieboek
Originele titel:ScooterTheorie boek met Online 20 uur Theorie-examens oefenen
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Editie:ScooterTheorie boek
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:170 cm
Product hoogte:4 cm
Product lengte:240 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:250 mm
Verpakking hoogte:5 mm
Verpakking lengte:360 mm
Verpakkingsgewicht:350 g
Overige kenmerken
Editie:ScooterTheorie boek
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:170 cm
Product hoogte:4 cm
Product lengte:240 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:250 mm
Verpakking hoogte:5 mm
Verpakking lengte:360 mm
Verpakkingsgewicht:350 g

Samenvatting

Scooter Theorieboek – Theorie Boek Bromfiets Rijbewijs AM met 20 uur Scooter of Bromfiets Theorie Leren met CBR Examens

Scooter theorie boek voor het Scooter Rijbewijs inclusief 20 uur online toegang. Met de online toegang krijg je 20 uur lang toegang tot 40 examens om de bromfiets theorie te leren. Naast de CBR bromfiets examens kan je oefenvragen oefenen en heb je een persoonlijk fouten overzicht. Dit pakket is inclusief de sleepvragen van het CBR die in 2018 zijn ingegaan.

Oefen de bromfiets theorie met het nieuwste theorieboek voor het Scooter Rijbewijs AM theorie examen. Dit is een pakket met maar liefst 20 uur online toegang tot de online omgeving en toegang tot 40 examens. Wil jij snel en efficiënt leren dan is dit een top combinatie! In dit pakket zit het Bromfiets Theorieboek 2018 inclusief een online examen training voor 20 uur, altijd up-to-date! In de online examentraining heb je toegang tot maar liefst 40 scooter theorie examens. Naast de 40 examens krijg je een persoonlijk fouten overzicht waarin je de onderwerpen die je slecht hebt gemaakt overzichtelijk krijgt gepresenteerd. De scooter theorie examens zijn exact hetzelfde als bij het CBR en helemaal klaar voor de CBR examens van 2018. Omdat het een online product betreft zijn de vragen altijd up-to-date en samen met het Theorieboek Rijbewijs A de ideale leer methode. Ook als cadeau is dit aan te raden. Al heel veel leerlingen zijn geslaagd dankzij dit product! Scooter, bromfiets en brommer theorie is precies hetzelfde, dit pakket is geschikt voor dit rijbewijs (rijbewijs AM).

Wat zijn de voordelen van dit Scooter rijbewijs All-in pakket:

• Scooter Theorieboek Rijbewijs AM

• 20 uur toegang tot maar liefst 40 CBR bromfiets theorie examens helemaal up-to-date

• Gratis verzending

• Examens zijn gelijk aan die van het CBR

• Up-To-Date met het CBR

Theorie Leren Bromfiets – Scooter theorieboek rijbewijs A

Met het scooter theorieboek voor het rijbewijs AM leer je supersnel de theorie. Met unieke tips en tricks wordt de informatie duidelijk en accuraat aan je gepresenteerd. Meer dan vier miljoen Nederlanders hebben inmiddels het examen gehaald dankzij dit scooter theorieboek. Het boek heeft haar succes te danken aan de zeer toegankelijke schrijfstijl en aan de vele foto's en illustraties waardoor de stof veel makkelijker te onthouden is. Het boek bevat 25 hoofdstukken die overeenkomen met de 25 CBR scooter examenonderwerpen. Dit boek is het resultaat van 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van theorieproducten. Een team van theorie- en verkeersdeskundigen werken nauw met elkaar samen om het theorieboek altijd up-to-date te houden met de nieuwste verkeersregels en de laatste eisen van het CBR. Met dit theorieboek voor het bromfiets rijbewijs weet je zeker dat je snel slaagt voor je theorie.

20 uur Toegang tot Online Examens voor 40 Examens

Bij dit all-in Scooter Theorieboek Rijbewijs AM pakket ontvangt u ook een online code voor 20 uur toegang tot maar liefst 40 bromfiets theorie examens. Deze examens zijn helemaal up-to-date en worden op een duidelijke en correcte manier gepresenteerd, net als bij het CBR! Met de unieke lesmethode kan je ook de examenvragen bekijken die je fout hebt gedaan. Op deze manier weet je precies wat je fout hebt gedaan en wat je dus nog meer moet studeren.

Met de code kan je heel gemakkelijk scooter/bromfiets theorie online examens maken. Na elk theorie examen krijg je een foutenoverzicht. Naast het foutenoverzicht heb je ook toegang tot de foutenbank waar de fouten die je hebt gemaakt ook duidelijk gepresenteerd worden.

De online omgeving is een uitstekende samenwerking met het Scooter Theorieboek Rijbewijs Am. Voor deze prijs hoef je deze bromfiets theorie combinatie niet te laten liggen!