Loading...

Overwin je vaginisme Verander je seksuele ervaring van pijnlijk naar plezierig

Jacqueline van de Bilt

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Geneeskunde & Verpleging
  • ISBN: 9789065234018
Verander je seksuele ervaring van pijnlijk naar plezierig
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:19 maart 2021
Aantal pagina's:286
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jacqueline van de Bilt
Hoofdredacteur:Daniëla Postma
Hoofdredacteur:Daniëla Postma
Overige kenmerken
Editie:Softcover
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:149 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:213 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:149 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:213 mm
Verpakkingsgewicht:338 g
Overige kenmerken
Editie:Softcover
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:149 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:213 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:149 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:213 mm
Verpakkingsgewicht:338 g

Samenvatting

Overwin je vaginisme
Ik ben Jacqueline van de Bilt. Ik overwon mijn vaginisme.

​Ik wil je met mijn boek inspireren, om nieuwsgierig te worden naar wat je nodig hebt, om je vaginisme of pijn bij gemeenschap te overwinnen.

Dit boek heb ik geschreven voor vrouwen met vaginisme en pijn bij seks, omdat ik jullie hoop wil geven dat het mogelijk is om van je vaginisme of pijn bij seks af te komen. Het is mij, en veel vrouwen die ik de afgelopen jaren heb begeleid, immers ook gelukt.

OVERWIN JE VAGINISME is een zelfhulp-stappenplan. Iedere stap wordt uitgelegd, zodat je precies weet hoe en wat je kunt bereiken per stap. De kracht van dit boek is dat het belangrijke praktische gedetailleerde kennis, technieken en oefeningen bevat, die worden onderbouwd met eigen ervaringen en die van de vrouwen die ik vanaf 2006 heb mogen begeleiden,

Mijn wens is dat je je vrij voelt in en met je lichaam en dat je gemeenschap kunt hebben met plezier wanneer jij dit wilt, als onderdeel van je hele seksualiteit.

Wie is Jacqueline Jacqueline van de Bilt [https://www.sunniva.nl/wie-is-jacqueline-van-de-bilt.html](1967)heeft de opleiding HBO-Maatschappelijk Werk gevolgd, omdat hulpverlening altijd haar passie is geweest. Zij heeft daarna bij verschillende organisaties als hulpverlener gewerkt. Op dit moment werkt zij parttime bij twee huisartsenpraktijken als praktijkondersteuner ggz.
Nadat Jacqueline haar eigen vaginisme heeft overwonnen werd zij geïnspireerd door andere vrouwen met vaginisme om haar ervaring, kennis en tips delen. Zij is zich extra gaan verdiepen in dit onderwerp. In 2006 is zij, naast haar parttime baan, gestart met het begeleiden van vrouwen met vaginisme en pijn bij seks. [https://www.sunniva.nl/coaching-bij-vaginisme-en-pijn-bij-seks.html]Zij heeft in de afgelopen jaren haar eigen methodiek [https://www.sunniva.nl/werkwijze-coaching-pijn-bij-seks.html] ontwikkeld die gebaseerd is op haar eigen ervaring met het overwinnen van vaginisme en die van de vele vrouwen met vaginisme die zij vaak met succes heeft begeleid.