Loading...

Werken met wild

Peter Klosse

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048829644
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:15 oktober 2015
Aantal pagina's:260
Ebook Formaat:Adobe ePub
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Peter Klosse
Tweede Auteur:Theus de Kok
Co Auteur:Peter Paul van den Breemen
Hoofdillustrator:Tijs Koelemeijer
Tweede Illustrator:Saskia Lelieveld
Co Illustrator:Wim Weenink
Hoofdredacteur:Willemse Nicole
Tweede Redacteur:Meneer Wateetons
Co Redacteur:Meneer Wateetons
Co Redacteur:Meneer Wateetons
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows) , Kobo e-reader , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede patΓ© te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.