Loading...

Werken met wild

Peter Klosse

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048826810
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:15 september 2015
Aantal pagina's:288
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Peter Klosse
Tweede Auteur:Theus de Kok
Co Auteur:Peter Paul van den Breemen
Hoofdillustrator:Tijs Koelemeijer
Tweede Illustrator:Saskia Lelieveld
Co Illustrator:Wim Weenink
Hoofdredacteur:Willemse Nicole
Tweede Redacteur:Meneer Wateetons
Co Redacteur:Meneer Wateetons
Co Redacteur:Meneer Wateetons
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:249 mm
Product hoogte:30 mm
Product lengte:287 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:249 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:287 mm
Verpakkingsgewicht:1651 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:249 mm
Product hoogte:30 mm
Product lengte:287 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:249 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:287 mm
Verpakkingsgewicht:1651 g

Samenvatting

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede patΓ© te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.

- Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert
- Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
- Heldere stap-voor-stapfoto's
- Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten