Loading...

MOS Access 2013

Anne Timmer

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Computers & Informatica
  • Uitgever: Vanbuurtict
  • ISBN: 9789059065178
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:juni 2015
Afmetingen:Afmeting: 24,1 x 18 x 2 cm
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Anne Timmer
Auteur(s):Anne Timmer

Samenvatting

De Praktijkboeken MOS zijn samengesteld uit 90 autonome modules die geschikt zijn voor iedereen die een of meerdere Office applicaties wil leren beheersen op specialist- of expertniveau en/of zich optimaal wil voorbereiden op een of meerdere examens van Microsoft Office Specialist.
Met de autonome modules kan ook leermateriaal worden samengesteld om specifieke onderwerpen eigen te maken. Met de module Eenvoudige functies met het thema De camping leert u bijvoorbeeld de meest gebruikte functies van Excel toepassen. Met module Stijlen, documentopmaak en thema's met het thema Informatiebladen leert u hoe u verslagen kunt maken in Word. De modules zijn geschikt voor de bovenbouw van HAVO, VWO, MBO 3 en 4, HBO en voor werkend Nederland. Meer informatie over de beschikbare modules leest u op de website www.mospraktijkboeken.nl
Over de auteur
Anne Timmer-Melis heeft aan de wieg gestaan van het computeronderwijs. Zij schreef tal van titels over verschillende computeronderwerpen en leerde vele generaties studenten en medewerkers van bedrijven te werken met de computer. In 1992 ontving zij van de Studiekring voor Technische Informatie en ­Communicatie een prijs voor het beste lesboek. Anne combineert haar kennis van het vakgebied ICT met een praktisch inzicht en creatief denken waardoor uniek leermateriaal ontstaat.