Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 31 juli 2015 |
Aantal pagina's: | 176 |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Yvonne Lemmers |
Hoofdauteur: | Yvonne Lemmers |
Eerste Vertaler: | Jaro Schneider |
Originele titel: | Italian Cooking School Pizza |
Editie: | 1 |
Product breedte: | 167 mm |
Product hoogte: | 15 mm |
Product lengte: | 225 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 167 mm |
Verpakking hoogte: | 15 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Verpakkingsgewicht: | 416 g |
Editie: | 1 |
Product breedte: | 167 mm |
Product hoogte: | 15 mm |
Product lengte: | 225 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 167 mm |
Verpakking hoogte: | 15 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Verpakkingsgewicht: | 416 g |
De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken
De Zilveren Lepel Kookschool Dolci bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse taarten, cakes en koekjes. Je vindt in dit boek recepten voor de knapperigste cantuccini en amaretti, maar ook voor citroencupcakes, ricottataart en aardbeientaart met zabaglione. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.
De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
‘Geen Italiaanse keuken zonder Il cucchiaio d’argento dus. Ook niet in Nederland.’
Smaak van Italië over De Zilveren Lepel