Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 31 juli 2015 |
Aantal pagina's: | 176 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Jantine Crezée |
Hoofdauteur: | Jantine Crezée |
Originele titel: | Italian Cooking School Pizza |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 167 mm |
Product hoogte: | 16 mm |
Product lengte: | 225 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 164 mm |
Verpakking hoogte: | 15 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Verpakkingsgewicht: | 422 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 167 mm |
Product hoogte: | 16 mm |
Product lengte: | 225 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 164 mm |
Verpakking hoogte: | 15 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Verpakkingsgewicht: | 422 g |
De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken
De Zilveren Lepel Kookschool Pizza bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse pizza’s, calzones, foccacia’s en hartige taarten. Je vindt in dit boek recepten voor het bereiden van de ultieme pizza margherita en een klassieke quattro stagioni maar ook voor een foccacia met salie en pecorino of een crostata met courgette en prosciutto. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.
De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
‘De bijbel van de Italiaanse keuken.’
Foodies over De Zilveren Lepel