Loading...

De Zilveren Lepel Kookschool - Pizza

Jantine Crezée

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789000347292
nieuwe authentieke Italiaanse recepten voor de beste pizza's, calzones en meer
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:31 juli 2015
Aantal pagina's:176
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jantine Crezée
Hoofdauteur:Jantine Crezée
Vertaling
Originele titel:Italian Cooking School Pizza
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:167 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:225 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:164 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:225 mm
Verpakkingsgewicht:422 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:167 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:225 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:164 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:225 mm
Verpakkingsgewicht:422 g

Samenvatting

De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken

De Zilveren Lepel Kookschool Pizza bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse pizza’s, calzones, foccacia’s en hartige taarten. Je vindt in dit boek recepten voor het bereiden van de ultieme pizza margherita en een klassieke quattro stagioni maar ook voor een foccacia met salie en pecorino of een crostata met courgette en prosciutto. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.

De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

‘De bijbel van de Italiaanse keuken.’
Foodies over De Zilveren Lepel