Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 30 juli 2015 |
Aantal pagina's: | 176 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Zilveren Lepel Kookschool |
Tweede Auteur: | N.v.t. |
Verteller: | nee |
Verteller: | nee |
Eerste Vertaler: | n.v.t. |
Originele titel: | Italian Cooking School Pizza |
Personage: | Geen personage |
Dyslexievriendelijk: | Nee |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 167 mm |
Product hoogte: | 15 mm |
Product lengte: | 225 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 169 mm |
Verpakking hoogte: | 22 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Verpakkingsgewicht: | 414 g |
eWaste: | Nee |
Dyslexievriendelijk: | Nee |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 167 mm |
Product hoogte: | 15 mm |
Product lengte: | 225 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 169 mm |
Verpakking hoogte: | 22 mm |
Verpakking lengte: | 225 mm |
Verpakkingsgewicht: | 414 g |
eWaste: | Nee |
De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken
De Zilveren Lepel Kookschool Pasta bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse pastagerechten. Je vindt in dit boek recepten voor het beste pastadeeg en de klassieke lasagne alla bolognese, maar ook voor cannelloni gevuld met artisjokken en ravioli met witte truffel. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.
De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
‘Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.’
Janneke Vreugdenhil, NRC.next over De Zilveren Lepel