Loading...

Myron Bolitar - Myron Bolitar bundel (10-in-1)

Harlan Coben

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789402304787
tien verhalen van Myron Bolitar in ÊÊn bundel
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:30 april 2015
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Harlan Coben
Hoofdauteur:Harlan Coben
Vertaling
Eerste Vertaler:Martin Jansen in de Wal
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Myron Bolitar, 10-in-1-bundel

Tien spannende avonturen van een eigenzinnige sportmakelaar

Ontmoet Myron Bolitar: een even onwaarschijnlijke als onfortuinlijke held. Hij is een heetgebakerde, sentimentele sportmakelaar met een venijnige tong en een groot talent voor het aantrekken van opdrachten die hij eigenlijk niet wil. Vroeger een groot basketbalspeler, nu door vrouwen gezien als aantrekkelijke eigenaar van het agentschap MB SportsRep en vertegenwoordiger van diverse sportsterren en celebrities.

Myron raakt samen met zijn beste vriend, de excentrieke miljardair Windsor Horne Lockwood III (zeg maar Win) en assistent, later zakenpartner Esperanza Diaz, bij diverse zaken betrokken. Daardoor is hij soms meer detective dan makelaar, maar hij zorgt goed voor zijn klanten.

Harlan Coben is de eerste auteur die drie grote thrillerprijzen heeft gekregen: een Edgar Award, een Shamus Award en een Anthony Award. Alle voor de Myron Bolitar-serie.

De tien boeken:

Vals spel, Tegenwerking, Vermist, Ontwricht, Schijnbeweging, Schaduwleven, Laatste kans, Eens beloofd, Verloren en Levenslijn