Loading...

After 1 - After 1: Hier begint alles

Anna Todd

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789402304565
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:19 maart 2015
Aantal pagina's:517
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Anna Todd
Hoofdauteur:Anna Todd
Vertaling
Eerste Vertaler:Jeannet Dekker
Tweede Vertaler:Jeannet Dekker
Originele titel:After
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

Het meisje en de megaster: een droom komt uit…

De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. En hij is de wereldberoemde zanger van een boy band.

Hardin weet een grote passie in Tessa naar boven te halen, al probeert ze zich daar nog zo hard tegen te verzetten. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

Anna Todd was altijd een gretige lezer van romantische boeken én een liefhebber van boy bands. Nu ze die twee passies kan combineren in de romantische After-serie - Hardin is geïnspireerd op Harry Styles van One Direction - komt voor haar een droom uit.