Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 09 september 2015 |
Aantal pagina's: | 288 |
Kaarten inbegrepen: | Nee |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Yotam Ottolenghi |
Tweede Auteur: | Ramael Scully |
Co Auteur: | Ramael Scully |
Co Auteur: | Ramael Scully |
Eerste Vertaler: | Hennie Franssen-Seebregts |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 202 mm |
Product hoogte: | 32 mm |
Product lengte: | 275 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 202 mm |
Verpakking hoogte: | 32 mm |
Verpakking lengte: | 275 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1488 g |
Editie: | 1 |
Extra groot lettertype: | Nee |
Product breedte: | 202 mm |
Product hoogte: | 32 mm |
Product lengte: | 275 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 202 mm |
Verpakking hoogte: | 32 mm |
Verpakking lengte: | 275 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1488 g |
NOPI bevat ruim honderd nieuwe recepten die Yotam Ottolenghi samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie.
Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.