Loading...

De makkelijke moestuin

Jelle Medema

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Vrije tijd & Hobby
  • Uitgever: Natuurlijk Zien
  • ISBN: 9789081431866
de moestuin anno nu
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:februari 2015
Afmetingen:Afmeting: 27,7 x 21,7 x 2,1 cm
Aantal pagina's:196 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Jelle Medema | Saskia Naber
Illustrator:Jelle Medema
Co-illustrator:Robbin de Weerdt
Co-illustrator:Robbin de Weerdt
Vertaling
Vertaald door:n.v.t.
Character
Personage:Geen personage

Samenvatting

De moestuin is populairder dan ooit. Zo'n prachtig plekje vol leven, knapperige groentes, verse kruiden, bloemetjes en bijtjes wil iedereen wel. Toch lijkt een succesvolle moestuin maar voor weinigen weggelegd. Je hebt er immers veel grond, kennis, tijd en - vooral - doorzettingsvermogen voor nodig, toch? Niet volgens Jelle. Die laat in zijn boek zien dat het ook anders kan; met weinig ruimte, makkelijk en efficiƫnt, en voor iedereen haalbaar.

Met zijn boek 'de Makkelijke Moestuin' wil Jelle voor eens en voor altijd een einde maken aan al het ingewikkelde gedoe rondom de moestuin. Want als je je planten geeft wat ze nodig hebben is het super simpel. Het systeem van de Makkelijke Moestuin is rondom die behoeftes ontworpen. Daardoor kost het onderhoud van zo'n moestuin hooguit vijf minuutjes per dag.

Jelle laat zien dat iedereen - van de prilste beginner tot de meest doorgewinterde tuinder - een moestuin kan hebben die past bij ieders levensstijl. Zonder zwaar en tijdrovend werk, want daar heeft Jelle het te druk voor. Toch heeft hij een moestuin met een gigantische opbrengst.