Loading...

Zo studeer je

Saskia Grit

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
  • ISBN: 9789001850876
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:2
Verschijningsdatum:februari 2015
Afmetingen:23,8 x 16,9 x 1 cm
Aantal pagina's:160 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Saskia Grit | Roel Grit
Co-auteur:Roel Grit
Co-auteur:Roel Grit

Samenvatting

Zo studeer je 2e druk is een boek van Roel Grit uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001850876

Zo studeer je geeft je informatie over studeren en biedt je een samenhangend stappenplan om de eerste fase van je studie succesvoller te doorlopen. Iedere stap begint met een inleiding, waarna je via zogenaamde activiteiten aan het werk wordt gezet.

Waarom kiezen voor Zo studeer je?

helpt je om je studie succesvol te doorlopen;
het duidelijke stappenplan geeft aan wat je moet doen;
op de website staan handige tools voor bijvoorbeeld planningen maken.

Dit boek is geschreven voor alle eerstejaars hbo-studenten om een goede start met je studie te maken. Je kunt er zelf mee aan de slag door de stappen te doorlopen en de activiteiten uit te voeren. Je kunt er ook tijdens de lessen met je docent aan werken. De uitwerkingen van de opdrachten kun je toevoegen aan je portfolio.

Met Zo studeer je maakt je in acht stappen een goede start met je studie: Stap 1: begin je studie, Stap 2: verken je opleiding, Stap 3: verken je toekomstige beroep, Stap 4: studeer, Stap 5: werk samen, Stap 6: plan en organiseer, Stap 7: bereid je toetsen voor en Stap 8: verken het studentenleven.

Je hebt van dit boek de tweede editie nodig omdat daar nieuwe onderwerpen aan toe zijn gevoegd, zoals talentontwikkeling, samenwerken in multiculturele studiegroepen, hulpmethode rapporten schrijven, minicursus MS Word, bronnenonderzoek doen, en tussentijds stoppen met de studie of switchen van opleiding. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op www.zostudeerje.noordhoff vind je handige checklists, modellen voor studieplanning, een minicursus MS Word en MS Project en links naar nuttige websites.