Loading...

Basiskennis geschiedenis

Hans Keissen

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • Uitgever: Noordhoff
  • ISBN: 9789001846220
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:2
Verschijningsdatum:april 2015
Afmetingen:24,1 x 17,2 x 1,1 cm
Aantal pagina's:176 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Hans Keissen | Hans Keissen
Co-auteur:Hans Keissen
Co-auteur:Hans Keissen

Samenvatting

Basiskennis geschiedenis 2e druk is een boek van Hans Keissen uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001846220

Basiskennis geschiedenis presenteert de leerstof van het schoolvak geschiedenis op een compacte en overzichtelijke manier aan de startende pabostudent. Het boek bereidt je voor op de entreetoets Mens en Wereld. Bij deze uitgave zit de Pabowijzer card met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning bij het boek op de bijbehorende website.

Voor velen is het schoolvak geschiedenis een moeilijk vak. Dat komt omdat je het vak niet meer gevolgd hebt in de laatste jaren van het Voortgezet Onderwijs, of zich moest verdiepen in een beperkte tijdsperiode. Basiskennis geschiedenis biedt je alle leerstof van het schoolvak op een overzichtelijke manier aan waardoor je de entreetoets in het eerste leerjaar van de pabo met een gerust hart tegemoet kunt zien. Het boek leidt je zelfstandig naar het benodigde kennisniveau en de juiste benadering van opgaven voor het schoolvak geschiedenis.

In Basiskennis geschiedenis wordt de leerstof van het schoolvak geschiedenis kort en bondig uitgelegd. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met opgaven, waarmee je kunt controleren of je de stof hebt begrepen en kunt toepassen.

De auteur van het boek is nauw betrokken bij de landelijke digitale entreetoetsen van Mens en Wereld.