Loading...

The Witcher 4 - De Jaren van Verachting

Andrzej Sapkowski

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789024566204
  • Review:
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:15 januari 2015
Aantal pagina's:281
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Andrzej Sapkowski
Hoofdauteur:Andrzej Sapkowski
Vertaling
Eerste Vertaler:Theo Veenhof
Tweede Vertaler:Theo Veenhof
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

De Jaren van Verachting is het vierde boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt, en een direct vervolg op de roman Het Bloed van de Elfen.

Geralt van Rivia heeft over de hele wereld monsters en demonen verslagen, maar hij is slecht voorbereid op wat er komen gaat als twee machtige koningen hun legers opstellen bij de rivier die hun rijken scheidt. De zaak verergert als ook elfen en andere niet-mensen zich mengen in de strijd en zich diep in het woud aansluiten bij de verschillende strijdkrachten. Geralt en zijn geliefde Yennefer moeten ondertussen de kleindochter van koningin Calanthe, de Leeuwin van Cintra, beschermen. Want zij, Ciri, is de Vlam, het kind van de profetie, en het is aan haar om de wereld te redden of er een eind aan te maken...

Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de tovenaar Geralt is een internationale bestseller waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in veertien landen in vertaling.