Loading...

Spice Wise

Michel Hanssen

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Veltman Distributie B.V.
  • ISBN: 9789082315202
  • Review:
koken met kruiden- en specerijmixen zonder zout
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:9
Verschijningsdatum:januari 2015
Afmetingen:Afmeting: 25,7 x 20,7 x 2,2 cm
Aantal pagina's:200 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Michel Hanssen
Illustrator:Bart Nijs
Co-illustrator:Bart Nijs
Redacteur:Desiree Verkaar
Redacteur:Desiree Verkaar

Samenvatting

Puur naturel en barstensvol smaak

Sensationeel koken is vooral 'op smaak maken'. En dat zout daarbij allesbehalve onmisbaar is, bewijzen de recepten in dit boek. Stap voor stap leer je zelf de lekkerste kruiden- en specerijenmengsels maken en gebruiken. Van de spannende Maleisische currykruiden en chermoula uit Marrakech tot de traditionele gehaktkruiden uit oma's keuken. Met de juiste mix van kruiden en specerijen kun je toveren: je kunt smaken versterken, verfrissen of juist contrast aanbrengen. Zo verandert een alledaags gerecht in iets waar je je vrienden over vertelt.

Met meer dan zeventig mixen en sauzen, tientallen gerechten en honderden tips en variaties is dit niet alleen een kookboek, maar ook een praktisch werkboek. De toegankelijke, herkenbare recepten van SVH-meesterkok Michel Hanssen en de prachtige fotografie van Bart Nijs vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Voor iedereen die bewuster met zout wil omgaan en houdt van verrassende, pure smaken. Dit boek gaat over genieten, ontdekken en spelen met smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos - en iedereen kan het leren.