Loading...

Spice Wise

Michel Hanssen

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789082315202
  • Review:
koken met kruiden- en specerijmixen zonder zout
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2015
Aantal pagina's:200
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Michel Hanssen
Hoofdillustrator:Bart Nijs
Tweede Illustrator:Bart Nijs
Hoofdredacteur:Desiree Verkaar
Co Redacteur:Desiree Verkaar
Co Redacteur:Desiree Verkaar
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:914 g
Product breedte:207 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:257 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:207 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:257 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:914 g
Product breedte:207 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:257 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:207 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:257 mm

Samenvatting

Puur naturel en barstensvol smaak Sensationeel koken is vooral 'op smaak maken'. En dat zout daarbij allesbehalve onmisbaar is, bewijzen de recepten in dit boek. Stap voor stap leer je zelf de lekkerste kruiden- en specerijenmengsels maken en gebruiken. Van de spannende Maleisische currykruiden en chermoula uit Marrakech tot de traditionele gehaktkruiden uit oma's keuken. Met de juiste mix van kruiden en specerijen kun je toveren: je kunt smaken versterken, verfrissen of juist contrast aanbrengen. Zo verandert een alledaags gerecht in iets waar je je vrienden over vertelt. Met meer dan zeventig mixen en sauzen, tientallen gerechten en honderden tips en variaties is dit niet alleen een kookboek, maar ook een praktisch werkboek. De toegankelijke, herkenbare recepten van SVH-meesterkok Michel Hanssen en de prachtige fotografie van Bart Nijs vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Voor iedereen die bewuster met zout wil omgaan en houdt van verrassende, pure smaken. Dit boek gaat over genieten, ontdekken en spelen met smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos - en iedereen kan het leren.