Loading...

Grip op de chaos

Els Jacobs

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 9789462500341
de zeven sleutels tot opgeruimd leven
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:16 februari 2015
Aantal pagina's:160
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Els Jacobs
Hoofdauteur:Els Jacobs
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:172 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:211 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:457 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:172 mm
Product hoogte:16 mm
Product lengte:211 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:16 mm
Verpakking lengte:211 mm
Verpakkingsgewicht:457 g

Samenvatting

Geniet van een opgeruimd huis en hoofd met De HuishoudCoach

Je wilt graag opgeruimd leven, maar het lukt je maar niet om aan de slag te gaan. Omdat je gehinderd wordt door onhandige overtuigingen ('het moet perfect') of omdat je moeite hebt de eerste stap te zetten, spullen los te laten of je motivatie vast te houden. En dus heeft de rommel je in de greep.

In Grip op de chaos geeft organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach de sleutels in handen waarmee je uit deze impasse komt.

Het boek is opgedeeld in twee delen. In het eerste deel geeft ze inzicht in alle facetten van chaos: wat is chaos, waarom leef je in chaos en hoe ga je er mee om, wat zijn de voor- en nadelen en welke excuses gebruik je om geen actie te ondernemen? Met behulp van de chaosindicator ontdek je hoe erg het met de chaos in jouw huis en hoofd is gesteld.

In het tweede deel ontdek je aan de hand van de zeven sleutels wat jou kan helpen om aan de slag te gaan en door te pakken. Je komt erachter wat je blokkades, je motivatie en krachtbronnen zijn, maakt een realistische schets van jouw droomhuis, leert te focussen op het belangrijkste, maakt kennis met de effectiefste opruimstrategie, zet jouw automatische opruimpiloot in werking en krijgt tips over hoe je jezelf kunt belonen. Zodat je elke dag kunt genieten van een opgeruimd huis en hoofd!

Dr. Els Jacobs (1965) is professional organizer van beroep en sinds 2005 de drijvende kracht achter De HuishoudCoachยฎ. In die hoedanigheid adviseert en coacht ze huishoudens van divers pluimage naar een opgeruimd leven. Ze doet dit met een 'vliegende start aan huis', cursussen, workshops, lezingen en de uitgave van een online magazine. Daarnaast verzorgt ze de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren. Haar Nieuwsbrief heeft meer dan 12.500 abonnees. Els Jacobs is auteur van o.a. Aan de slag met De HuishoudCoach, Grip op de chaos en Minimorfoses: de 35 beste opruimacties van De HuishoudCoach; alledrie zijn door Nederlandse en Vlaamse chaoten en de media met groot enthousiasme ontvangen.