Loading...

Veggie burgers, balletjes en broodbeleg

Kristin Leybaert

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789022331026
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:16 maart 2015
Aantal pagina's:144
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Kristin Leybaert
Tweede Auteur:Miki Duerinck
Tweede Auteur:Miki Duerinck
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:191 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:241 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:241 mm
Verpakkingsgewicht:530 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:191 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:241 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:241 mm
Verpakkingsgewicht:530 g

Samenvatting

Vers is altijd het lekkerst. Daarom is het zo leuk als je zelf burgers, balletjes en broodbeleg kunt maken. Het vraagt niet eens zoveel werk. In dit boek vind je originele combinaties met noten en groenten, granen en peulen, plantaardig gehakt en pittige smaakmakers die verwerkt worden tot burgers, balletjes en broodbeleg. Elk recept is apart en zit boordevol smaak. Soms zijn ze heerlijk klassiek, zoals de herfstburger met pompoen en hazelnoten, waterzooi met balletjes of gebakken champignonpaté. Andere hebben een mediterrane twist. Proef maar eens van de Provençaalse linzenburger met cashewnoten, de polentaburger met mais en paprika, de risottokroketjes met tijm of de auberginetapenade met koriander. Helemaal verrassend zijn de recepten met een oosterse toets. Een couscousburger met de smaken van Marokko, Thaise kokos-tofuburger, dahlballetjes met yoghurt en koriander of oosterse groentesalade met iziki… een voor een allemaal fantastische gerechten. Met veganistische en glutenvrije recepten.