Loading...

On top

Anna Nooshin

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • Uitgever: Van Holkema & Warendorf
  • ISBN: 9789000344352
  • Review:
jouw handboek vooronline succes
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:2015-04-23
Afmetingen:20,7 x 15,5 x 2,5 cm
Aantal pagina's:224 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Anna Nooshin
Auteur:Anna Nooshin

Samenvatting

Jouw handboek voor (online) succes
On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle-industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie - never seen before - privéfoto's waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.Turn your cant’s into cans and your dreams into plans.Anna heeft in no time een indrukwekkende carrièresprong gemaakt. In On Top lees je hoe een jeugd in asielzoekerscentra, honderden obscure bijbaantjes, high end stages in New York en een low budget wereldreis hebben bijgedragen aan haar huidige succes. En dan, wat gebeurt er als je ineens "on top" staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt?

'Voor iedereen die ambitie heeft en wel eens onzeker is, is On Top een perfect boek. In On Top leer je wat Anna heeft geleerd. Ongelooflijk inspirerend!'
– Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur GLAMOUR

'Nederlands meest succesvolle fashion blogger.'
– Marie Claire

'Anna bewijst met dit persoonlijke boek hoeveel durf en humor het vraagt om je eigen pad te volgen.'
– Petra Knoth, Channel Director TLCAnna Nooshin is de oprichter van NSMBL.nl, een van de grootste digitale titels van Nederland. Ze is een online influencer en bereikt dagelijks tienduizenden fans. Anna schopte het als enige Nederlandse blogger tot de finale van de STYLIGHT Fashion Influencer Awards in de categorie 'Most Successful Blogger Business'.
"