Loading...

Koken met kruiden & bloemen

Pip McCormac

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789461431172
zaai, oogst en eet
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:03 februari 2015
Aantal pagina's:160
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Pip McCormac
Hoofdredacteur:Diederike van Dorsten
Co Redacteur:Diederike van Dorsten
Co Redacteur:Diederike van Dorsten
Vertaling
Eerste Vertaler:Frederike Plaggemars
Tweede Vertaler:Frederike Plaggemars
Co Vertaler(s):Joost Mulder
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:183 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:233 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:183 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:233 mm
Verpakkingsgewicht:686 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:183 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:233 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:183 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:233 mm
Verpakkingsgewicht:686 g

Samenvatting

Het gebruik van kruiden en eetbare bloemen in de keuken is oneindig. 'Koken met kruiden & bloemen' laat je zien dat er meer is dan de klassieke combinaties kip met rozemarijn of witvis met dille. Maak je eigen jasmijndressing, bak appelmuffins met vlierbloesem en tijm, serveer zeebaars eens met honing en seringen en zit niet achter de geraniums, maar gebruik de blaadjes in een fantastische cocktail.

'Koken met kruiden & bloemen' geeft je een overzicht van tientallen kruiden en eetbare bloemen die je zelf makkelijk kunt kweken, vervolgens oogsten en ... vervolgens gebruiken in de keuken. Van basilicum, rozenblaadjes, viooltjes tot en met zuring; geef je ontbijt, lunch, drankjes en feestelijke hoofd- en bijgerechten een extra twist.

Met kruiden- en bloemenlexicon, smaakwijzer en kweektips voor tuin en balkon.