Loading...

De kunst van het koken

Julia Child

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789021558677
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:14 oktober 2014
Aantal pagina's:960
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Julia Child
Tweede Auteur:Simone Beck
Co Auteur:Louisette Bertholle
Hoofdillustrator:Sidonie Coryn
Tweede Illustrator:Paul Child
Tweede Illustrator:Paul Child
Overige kenmerken
Editie:11
Product breedte:204 mm
Product hoogte:61 mm
Product lengte:268 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:204 mm
Verpakking hoogte:61 mm
Verpakking lengte:268 mm
Verpakkingsgewicht:2335 g
Overige kenmerken
Editie:11
Product breedte:204 mm
Product hoogte:61 mm
Product lengte:268 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:204 mm
Verpakking hoogte:61 mm
Verpakking lengte:268 mm
Verpakkingsgewicht:2335 g

Samenvatting

Julia Child's Mastering The art of French cooking heeft generaties de kunst van het Franse koken geleerd. Voor liefhebbers van boter, Franse sauzen en de film Julie & Julia.

De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. 'De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediรซnten kan veranderen in goud. - Sunday Times'