Loading...

Pastry in Europe

Norbert Koreman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: en
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789490021009
2009
Inhoud
Taal:en
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:26 januari 2009
Aantal pagina's:256
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Zowel zwart-wit als kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Norbert Koreman
Hoofdredacteur:Norbert Koreman
Tweede Redacteur:Danny Jansen
Co Redacteur:Philippe Schroeven
Co Redacteur:Philippe Schroeven
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:235 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:283 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:237 mm
Verpakking lengte:287 mm
Verpakkingsgewicht:1 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:235 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:283 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:237 mm
Verpakking lengte:287 mm
Verpakkingsgewicht:1 g

Samenvatting

Pastry in Europe 2009 geeft je diepgaande profielen en creaties van beroemde Europese chefs en banketbakkers; het zal u de ontwikkelingen in Europese steden tonen en let ook op klassieke en regionale voorbereidingen. Deze 256 pagina's zitten vol met inspiratie en technieken, van een heel eenvoudige taart tot een supermoderne techniek, die je misschien nog nooit hebt gezien.