Loading...

Sterrenregen

Colleen Hoover

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789401902694
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:18 september 2014
Aantal pagina's:271
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Colleen Hoover
Hoofdauteur:Colleen Hoover
Vertaling
Eerste Vertaler:Marcel Hagedoorn
Tweede Vertaler:Marcel Hagedoorn
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Om verder te komen in het leven moet je soms eerst diep in het verleden graven. 'Losing Hope' is de Nederlandse editie van Colleen Hoovers internationale bestseller en het vervolg op 'Hopeless'.

'Losing Hope' is het hartverscheurende tweede deel in de Hopeless-serie van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van 'Hopeless' en 'It starts with us'

Dean Holder heeft twee mensen ontzettend in de steek gelaten: zijn zus, Lesslie, en zijn vroegere buurmeisje, Hope. Er flakkert voor het eerst in tijden weer iets van hoop in hem op als hij bij de supermarkt een meisje tegenkomt dat sprekend lijkt op het buurmeisje dat hij jaren geleden voor het laatst heeft gezien. Maar... ze stelt zich voor als Sky. En hoe hij ook zijn best doet, ze lijkt zich hem of hun verleden niet te herinneren. Is dit wel de echte Hope? Op een gegeven moment wordt hij zo verliefd op haar dat hij niet meer weet of hij dat nou wil of niet.