Loading...

Een nieuwe kijk op eten

Anna Jones

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789059565371
alledaags vegatarisch in meer dan 200 smakelijke en voedzame recepten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:28 oktober 2014
Aantal pagina's:352
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Anna Jones
Hoofdauteur:Anna Jones
Vertaling
Eerste Vertaler:Hennie Franssen-Seebregts
Tweede Vertaler:Hennie Franssen-Seebregts
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:31 mm
Product lengte:253 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:196 mm
Verpakking hoogte:31 mm
Verpakking lengte:253 mm
Verpakkingsgewicht:1293 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:196 mm
Product hoogte:31 mm
Product lengte:253 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:196 mm
Verpakking hoogte:31 mm
Verpakking lengte:253 mm
Verpakkingsgewicht:1293 g

Samenvatting

Ons eetgedrag is aan het veranderen. Een groot deel van ons wil een paar dagen in de week geen vlees eten en gerechten maken die lichter, wat gezonder en wat minder duur zijn. Anna Jones' eerste kookboek geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten - recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn. Vol recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediรซnten wordt gebruikt - verschillende granen, zaden en seizoensgroenten - en een alternatieve benadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten : dit is een boek om te koken zoals we nu willen eten.