Loading...

KAP Manual Guidelines for Assessing Nutrition-Related Knowledge, Attitudes and Practices

Yvette Fautsch Macaas

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: en
  • Categorie: Wetenschap & Natuur
  • ISBN: 9789251080979
KAP manual
Inhoud
Taal:en
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:30 juni 2014
Aantal pagina's:180
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Yvette Fautsch Macaas
Tweede Auteur:Food And Agriculture Organization
Co Auteur:Peter Glasauer
Hoofdredacteur:Food And Agriculture Organization (Fao)
Hoofdredacteur:Food And Agriculture Organization (Fao)
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product lengte:300 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:216 mm
Verpakking hoogte:13 mm
Verpakking lengte:295 mm
Verpakkingsgewicht:567 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product lengte:300 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:216 mm
Verpakking hoogte:13 mm
Verpakking lengte:295 mm
Verpakkingsgewicht:567 g

Samenvatting

Studies that assess and analyse people’s nutrition-related knowledge, attitudes and practices (KAP) are a useful method for gaining such an insight into peoples’ personal determinants of their dietary habits. This manual offers guidance and practical steps for planning and conducting a KAP survey, and for analysing and reporting the survey findings