Loading...

Vele hemels boven de zevende

Griet Op de Beeck

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • Uitgever: Prometheus
  • ISBN: 9789044627695
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:18
Verschijningsdatum:2014-10-01
Afmetingen:21,3 x 13,7 x 2,4 cm
Aantal pagina's:272 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Griet Op de Beeck
Auteur:Griet Op de Beeck

Samenvatting

Bekijk de boekverfilming
Vele Hemels Boven De Zevende


Griet op de Beeck schreef ook het boek 'Kom hier dat ik u kus', dat in september 2014 werd uitgeroepen als Boeken van de Maand door het boekepanel van De wereld draait door.

Lou is twaalf, Eva zesendertig, Elsie tweeënveertig, Casper zesenveertig, en Jos eenenzeventig. Vijf mensen, met elkaar verbonden, vertellen hun verhaal. Over onverwacht geluk dat de dingen moeilijk maakt, over geheimen die te groot lijken, over de complexe kunst van het jong zijn, over obstakels die bergen worden, amper te beklimmen, over blijven proberen, tot waar geen mens meer verder kan.
In Vele hemels boven de zevende vechten vijf uiteenlopende figuren meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk.
Griet Op de Beeck heeft een indrukwekkend debuut geschreven. Met prachtige zinnen en oorspronkelijke observaties creëert ze niet alleen intrigerende personages, maar schetst ze ook een treffend beeld van deze tijd. Vele hemels boven de zevende is een veelstemmige roman, die je onmogelijk vrijblijvend kunt lezen. Geestig, pijnlijk en ontregelend herkenbaar. Deze schrijfster is gekomen om te blijven.

Meer boeken van Griet op de Beeck.