Loading...

Stenen vertellen over sterven, rouw en verlies

Edith Hagenaar

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • ISBN: 9789076541792
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:juni 2014
Afmetingen:Afmeting: 21,2 x 14,8 x 1 cm
Aantal pagina's:60 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Illustraties:Met illustraties

Samenvatting

Wanneer je geconfronteerd wordt met een terminale ziekte of overlijden van een geliefde brengt dat een scala aan emoties met zich mee - voor degene bij wie de diagnose is gesteld, en zijn of haar dierbaren. Mijn naam is Sugiliet, en ik geef je in dat proces de impuls om trouw te zijn aan jezelf en je niet mee te laten slepen door jouw emoties, die van anderen, of de mening van anderen.
Jullie mensen zijn met je fysieke lichamen allemaal slechts tijdelijk aan de aarde verbonden. Jullie ziel echter is een eeuwig levende energie. Als ziel gaan jullie over van het fysieke naar het non-fysieke. Ook daar zul je aan de aarde verbonden blijven, maar zonder welke beperking dan ook.

Wanneer je in je leven met het proces van sterven, rouw en verlies te maken krijgt is het fijn om gesteund en getroost te worden, en om zachte of krachtige impulsen van aanvaarding, vrede en zelfs vreugde te ontvangen. Wij stenen helpen jullie daar graag bij. Sommigen van ons zijn geschikt voor het proces van aanvaarding, overgave en de fysieke transitie. Andere stenen verzachten pijn. Weer andere stenen bieden troost, steun en verlichting aan de nabestaanden, of helpen hen weer perspectief te zien in hun leven.
In dit bijzondere bookazine vertel ik, samen met 42 van mijn stenenvrienden, wat wij voor jou kunnen betekenen. Lees onze verhalen en neem onze wijsheid, troost en liefde in je op. Gebruik onze verhalen om stenen uit te kiezen voor jezelf en je dierbaren, als ondersteuning in dit proces. In het boek staat uitgelegd hoe.