Loading...

Veroordeeld en in haar naam

Lisa Gardner

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789023486695
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:02 juni 2014
Aantal pagina's:737
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Lisa Gardner
Tweede Auteur:Karin Slaughter
Tweede Auteur:Karin Slaughter
Vertaling
Eerste Vertaler:Ineke Lenting
Tweede Vertaler:Els Franci-Ekeler
Co Vertaler(s):Els Franci
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet) , Overige e-reader
Overige kenmerken
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Studieboek:Nee

Samenvatting

Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijke collegas. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar die het heeft voorzien op agenten heeft zojuist een nieuw slachtoffer gemaakt en de stad lijkt een broeinest van geweld.
Maar Kate is niet de enige vrouw die het moeilijk heeft. Maggie Lawson stapte in de voetsporen van haar oom en haar broer om zichzelf voor hen te bewijzen als politieagent. Als ze ontdekt dat haar broer Jimmy feiten achterhoudt in zijn verklaring over de aanslag besluit ze met haar nieuwe partner Kate op onderzoek uit te gaan. Ondanks de tegenwerking van hun mannelijke collegas volgen Maggie en Kate het spoor van een moordenaar van wie ze zeker weten dat hij opnieuw zal toeslaan.
Maar wanneer? Het spoor leidt hen naar de duisterste schaduwen van Atlanta, waar iemand zijn oog op Kate heeft laten vallen
Karin Slaughter (1971) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is de auteur van onder andere Nachtschade,Zoenoffer, Een stille koude huivering, Trouweloos, Triptiek, Onaantastbaar, Versplinterd, Genesis, Verbroken en Gevallen. Haar weergaloze thrillers worden in achtentwintig landen vertaald en scoren wereldwijd hoog op de bestsellerlijsten. In totaal werden van haar boeken in Nederland al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Met haar ijzingwekkende thrillers verwierf ze internationaal de titel 'Koningin van de suspense', lof van haar collega-misdaadschrijvers en een schare trouwe fans.

Charlene Grant is ervan overtuigd dat ze vermoord gaat worden. Haar twee jeugdvriendinnen zijn gedood, allebei op dezelfde datum, op hetzelfde tijdstip, de een een jaar na de ander. Charlie is als enige over en de moorddatum komt steeds dichterbij. Maar ze heeft besloten om zich niet zomaar over te geven en vraagt Bostons beste moordrechercheur D.D. Warren een onderzoek in te stellen. Zodra D.D. de zaak beter bestudeert begint ze te twijfelen aan Charlies verhaal. Een aantal zaken klopt niet, en haar intuïtie zegt haar dat het geheim dat Charlie met zich meedraagt wel eens het grootste gevaar zou kunnen zijn.
Lisa Gardner is een van de meest geprezen en succesvolle misdaadauteurs ter wereld. In 2012 stond ze met maar liefst drie titels tegelijk in de New York Times-bestsellerlijst. Lisa woont in New Hampshire met haar gezin.