Loading...

De difference map

Bernadette Jiwa

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Managementboeken
  • Uitgever: van Duuren Management
  • ISBN: 9789089652300
hoe je je business en je marketing vernieuwt op een a4
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:juni 2014
Afmetingen:Afmeting: 21,6 x 14,1 x 1,2 cm
Aantal pagina's:110 pagina's
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Bernadette Jiwa
Redacteur:Josien van der Laan
Co-redacteur:Josien van der Laan
Co-redacteur:Josien van der Laan

Samenvatting

#1-bestseller op het gebied van marketing en sales op Amazon.com
Hoe bereik je je klanten? Niet door simpelweg op een andere of steeds nadrukkelijkere manier aanwezig te zijn. En toch kiezen veel organisaties nog altijd voor deze aanpak. Maar stel dat je een markt zou kunnen creëren waarin klanten voor jou kiezen. Dat je met een compleet vernieuwend aanbod zou kunnen komen. Dat je zelf je concurrentie zou kunnen zijn. Wat zou er dan gebeuren?
In De difference map laat Bernadette Jiwa zien hoe merken als Airbnb, Uber en Apple erin zijn geslaagd om deze weg in te slaan. Ze introduceert een doeltreffende methode om je business en je marketing op één A4 te vernieuwen. Zodat je in staat bent om kansen te herkennen die waarde creëren en om producten of diensten te ontwikkelen waar klanten écht op zitten te wachten. Zodat je in staat bent om het verschil te maken.
Bernadette Jiwa werd in 2012 gekozen tot beste blogger van Australië. Ze is spreker, brandspecialist en auteur van drie #1-bestsellers op Amazon.com. Ze is een van de top 100-brandspecialisten op Twitter die je moét volgen.