Loading...

Het Lied van IJs en Vuur 0 - Ridder van de zeven koninkrijken

George R.R. Martin

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Fantasy & Sciencefiction
  • ISBN: 9789024562947
ridder van de zeven koninkrijken
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:10 april 2014
Aantal pagina's:320
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:George R.R. Martin
Tweede Auteur:N.v.t.
Tweede Auteur:N.v.t.
Vertaling
Eerste Vertaler:Renée Vink
Tweede Vertaler:Renée Vink
Character
Personage:Game of Thrones
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

George R. R. Martin, De Wereld van het Lied van IJs en Vuur - Ridder van de Zeven Koninkrijken

Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families uit Het Lied van IJs en Vuur, schiep George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. Niet in de laatste plaats vanwege het immense succes van de HBO-televisieserie Game of Thrones, die is gebaseerd op Martins boeken.

De drie korte romans in deze verhalenbundel, De Hagenridder, De Eed van Trouw en De Onbekende Ridder, spelen zich ongeveer honderd jaar af voor het begin van Het Lied van IJs en Vuur.

In Ridder van de Zeven Koninkrijken worden de avonturen beschreven van Ser Duncan, oftewel `Dunk, een zogeheten Hagenridder die zijn diensten aanbiedt aan iedereen die zijn prijs maar kan betalen. Hij wordt vergezeld door de dertienjarige Ei, die in werkelijkheid prins Aegon is en die met instemming van zijn vader op pad is om het `gewone volk te bestuderen.
Grootse toernooien, volkse toestanden, valse edelen en nobele plattelanders, romantiek en geweld, alles is van belang en draagt bij aan de sfeer in de bijzondere wereld van de Zeven Koninkrijken.
Deze uitgave bevat een introductie tot de wereld van Het Lied van IJs en Vuur en een leesproeve uit George R.R. Martins eerste roman in de reeks: Het Spel der Tronen.