Loading...

Anatomische atlas

A.M. Gilroy

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Geneeskunde & Verpleging
  • ISBN: 9789036805391
  • Adviesprijs: €113
gebaseerd op de driedelige Prometheus anatomische atlas
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:18 juli 2014
Aantal pagina's:694
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:A.M. Gilroy
Tweede Auteur:B.R. MacPherson
Co Auteur:L.M. Ross
Hoofdillustrator:Markus Voll
Tweede Illustrator:K. Wesker
Hoofdredacteur:M. Schunke
Tweede Redacteur:Brian R. Macpherson
Co Redacteur:U. Schumacher
Co Redacteur:U. Schumacher
Overige kenmerken
Editie:2
Product breedte:239 mm
Product hoogte:35 mm
Product lengte:287 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:239 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:287 mm
Verpakkingsgewicht:2617 g
Overige kenmerken
Editie:2
Product breedte:239 mm
Product hoogte:35 mm
Product lengte:287 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:239 mm
Verpakking hoogte:35 mm
Verpakking lengte:287 mm
Verpakkingsgewicht:2617 g

Samenvatting

Deze Anatomische atlas, tweede editie is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die de anatomie bestudeert. Deze atlas met meer dan 2.400 fullcolour afbeeldingen leidt u stap-voor-stap door elk gebied van het lichaam, zodat u het vakgebied van de anatomie tot in de kleinste details leert kennen.

Belangrijkste kenmerken
* Schitterende fullcolour afbeeldingen met duidelijke benamingen en bijschriften.
*Nog meer klinische verwijzingen die studenten helpen de link tussen anatomie en geneeskunde te leggen.
*Alle lichaamsgebieden komen in een intuïtieve indeling aan bod om het studeren gemakkelijker te maken. Eerst de skeletstructuur, vervolgens komen de spieren, organen, vaten en zenuwen aan bod, en uiteindelijk wordt het betreffende gebied samengevat in 'topografische' afbeeldingen.
*De belangrijkste anatomische informatie is samengevat in meer dan 170 overzichtelijke tabellen die het studeren gemakkelijker maken.
*Innovatieve, gebruiksvriendelijke indeling waarbij elk onderwerp overzichtelijk op twee naast elkaar gelegen pagina's wordt behandeld.
*Onderwerpen over oppervlakteanatomie verwijzen nu niet alleen naar oriëntatiepunten en palpabele structuren, maar ook naar gebieden en referentielijnen of -vlakken, ter voorbereiding op de praktijkexamens.
*De secties 'Feiten over spieren' zijn ideaal voor studie- en naslagdoeleinden en geven een overzicht van de oorsprong, aanhechting, innervatie en functies van spieren.
*De topografisch-anatomische overzichten aan het einde van elk onderdeel maken de lezer vertrouwd met de 2D-weergave van anatomische gebieden.

Anatomische atlas is de eerste keus van studenten
"Dit is de beste anatomische atlas ooit. Echt heel veel afbeeldingen, heel duidelijk, heel realistisch ... de structuren zijn logisch onderverdeeld en worden van alle kanten belicht ... met klinische verbanden en overzichten van innervaties en functies. Alles zit erin. Gewoon kopen. OK, nu gauw verder met studeren..."

"Ik vind dit boek echt het allerbeste. Dat komt door de afbeeldingen: de illustrator heeft de perfecte balans gevonden tussen detail en duidelijkheid. Sommige van deze afbeeldingen moet je zien om het te geloven ... de klinische kaders zijn geweldig, ze voegen een extra dimensie toe aan de informatie, waardoor deze gemakkelijker te onthouden is. En dat is het belangrijkste, dat alles gemakkelijker te onthouden is."

"Indrukwekkend ... uitzonderlijk effectief." - Journal of the American Medical Association

De anatomische atlas is bestemd voor studenten en docenten geneeskunde, fysiotherapie, bewegingswetenschappen, artsen en fysiotherapeuten.