Loading...

Sambals en sauzen

Ciska Cress

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789461883513
uit de Indonesische keuken
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 juni 2014
Aantal pagina's:96
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Ciska Cress
Hoofdauteur:Ciska Cress
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:167 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:208 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:167 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:208 mm
Verpakkingsgewicht:391 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:167 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:208 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:167 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:208 mm
Verpakkingsgewicht:391 g

Samenvatting

Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers). De recepten in dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, of sambal campur pedis, die perfect bij een rijsttafel past. Zoekt u een saus voor bij geroosterd varkensvlees, probeer dan eens Saos babi pangang; maar ook voor knoflooksaus (Saos bawang putih) en pindasaus (Saos saté) vindt u hier fantastische recepten. Proef de smaak van Indonesië met deze heerlijke sambals en sauzen.