Loading...

Financieel management - De financiele functie

Henk Schilstra

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Managementboeken
  • Uitgever: Noordhoff
  • ISBN: 9789001834364
  • Review:
integrale bedrijfsanalyse
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:4
Verschijningsdatum:mei 2014
Afmetingen:Afmeting: 24 x 17 x 0,9 cm
Aantal pagina's:296 pagina's
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Henk Schilstra
Auteur(s):Henk Schilstra

Samenvatting

De financiele functie: integrale bedrijfsanalyse 4e druk is een boek van Henk Schilstra uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001834364

De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse

Integrale Bedrijfsanalyse is een ècht 'doe-boek' waarmee je via opdrachten systematisch leert een integrale bedrijfsanalyse uit te voeren vanuit een financieel perspectief. Ook leer je daarover snel te rapporteren. Je kunt er prima zelfstandig mee aan de slag. De nieuwe druk bespreekt de actualiteit van corporate governance en risicomanagement.

Nieuw toegevoegd zijn de concepten zoals het Ashridge mission model en de krachtenveldanalyse. Inclusief actuele ontwikkelingen en voorbeelden uit de overname- en fusiemarkt. Met een actuele en uitgebreide database met bedrijfsinformatie. Op de ondersteunende website www.integralebedrijfsanalyse.noordhoff.nl vind je handige online tools zoals Excelanalysemodellen met bedrijfsinformatie voor de opdrachten en links naar websites.

Het boek behandelt de elementaire theorie van de bedrijfsanalyse, inclusief de invloed van actuele economische ontwikkelingen. Je krijgt een duidelijk beeld van de brede context van de financiële functie. Ook werkt het aan je vaardigheden zoals je analytisch vermogen en je vaardigheden om financiële data te interpreteren. Daar kun jij je voordeel mee doen, op je tentamens en in de latere beroepspraktijk!

Waarom kiezen voor Integrale Bedrijfsanalyse:
-compact en compleet overzicht elementaire theorie;
-een ècht do-book - ideaal voor zelfstudie!
-met handige online tools - uitgebreide online ondersteuning.