Loading...

Nemas Basiskennis management

Kris Pancham

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Computers & Informatica
  • Uitgever: Brinkman Uitgeverij
  • ISBN: 9789057522758
  • Review:
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:juni 2014
Afmetingen:24,5 x 16,8 x 2,8 cm
Aantal pagina's:300 pagina's
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur:Kris Pancham
Redacteur:Henk Pel
Co-redacteur:Henk Pel
Co-redacteur:Henk Pel

Samenvatting

Nemas Basiskennis management 1e druk is een boek van Kris Pancham uitgegeven bij Brinkman Uitgeverij. ISBN 9789057522758

Het leerboek Basiskennis Management biedt alle leer- en oefenstof voor het Associatie-examen Basiskennis Management. De examengids van de Associatie met haar eind- en toetstermen omschrijft de opleiding als volgt:
'Werkprocessen structureren, doelen formuleren, medewerkers aansturen. Overal waar mensen samenwerken is management nodig. Om nieuwe vakinhoudelijke en technische ontwikkelingen te kunnen bijhouden, is kennis van fundamentele managementvaardigheden geen luxe. Dit geldt voor elke medewerker in elke branche, ongeacht de positie in een organisatie. Het praktijkdiploma Nemas Basiskennis Management van de Associatie biedt een handzame introductie in de gangbare managementbegrippen en de verschijnselen die hiermee samenhangen. U krijgt direct overzicht en ontwikkelt een beter begrip voor de gang van zaken in je werkomgeving.
Het examen is voor iedereen toegankelijk en haalbaar. Nemas Basiskennis Management -gediplomeerden die verder willen kunnen hierna de studie voor Nemas Middle Management oppakken.

Het bijbehorende boek Examentraining Basiskennis Management (BKM) ISBN 978-90-5752-318-2 bestaat uit twee gedeelten. In deel 1 vind je een compleet overzicht van de leerstof voor het praktijkdiploma Nemas Basiskennis Management van de Associatie gemaakt vanuit alle eind- en toetstermen (01 februari 2015). Deel twee bestaat uit 5 examentrainingen op basis van die eind- en toetstermen van Nemas.
De antwoorden met de vindplaatsen van die antwoorden staan achter in het boek.