Loading...

Tweelingzielen

Patricia Joudry

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Religie, Spiritualiteit & Filosofie
  • ISBN: 9789020210859
  • Review:
vind je ware spirituele partner
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:04 februari 2014
Aantal pagina's:131
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Patricia Joudry
Tweede Auteur:Maurie D. Pressman
Co Auteur:Maurie D. Pressman
Co Auteur:Maurie D. Pressman
Vertaling
Eerste Vertaler:Gerdie Brongers
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:9
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:9
Studieboek:Nee

Samenvatting

Vind je ware spirituele partner met behulp van ‘Tweelingzielen’. Als we ervoor zorgen dat we er klaar voor zijn, kunnen we onze 'tweelingziel' echt tegenkomen en herkennen.

Sinds mensenheugenis vertellen dichters, filosofen, mystici en minnaars over de volmaakte liefde, de vereniging van twee zielen die ooit één geheel vormden. We dromen er allemaal van: die ene, echte ware. Voor velen blijft zo'n ontmoeting een droom, maar dat hoeft niet.

'Tweelingzielen' zegt dat er een ware spirituele partner bestaat en dat we die als we er rijp voor zijn ook zullen tegenkomen. We kunnen ervoor zorgen er klaar voor te zijn, zodat we onze 'tweelingziel' ook ontmoeten en herkennen. Je vindt die ene liefde die je heel maakt.

Dit boek van Patricia Joudry en Maurie Pressman helpt ons de barrières en conflicten te overwinnen om uiteindelijk de liefde te vinden die ons heel maakt en ons weer verbindt met de bron waaruit alle zielen zijn voortgekomen.