Loading...

Hete kolen

Jeroen Hazebroek

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789059565203
grillen en koken met een kamado
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:15 april 2014
Aantal pagina's:160
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jeroen Hazebroek
Tweede Auteur:Leonard Elenbaas
Hoofdillustrator:Saskia van Osnabrugge
Hoofdredacteur:Christine Bosch
Tweede Redacteur:Inge van der Helm
Co Redacteur:Inge van der Helm
Co Redacteur:Inge van der Helm
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:212 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:257 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:212 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:257 mm
Verpakkingsgewicht:855 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:212 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:257 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:212 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:257 mm
Verpakkingsgewicht:855 g

Samenvatting

Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? 'Hete kolen' ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.

In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. 'Hete kolen' is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.