Loading...

Pastei & paté. Recepten van het Franse land

Stephane Reynaud

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789059565098
recepten van het Franse land
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:07 maart 2014
Aantal pagina's:192
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Stephane Reynaud
Hoofdillustrator:Marie-Pierre Morel
Tweede Illustrator:Marie-Pierre Morel
Tweede Illustrator:Marie-Pierre Morel
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:210 mm
Product hoogte:29 mm
Product lengte:277 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:210 mm
Verpakking hoogte:29 mm
Verpakking lengte:277 mm
Verpakkingsgewicht:1230 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:210 mm
Product hoogte:29 mm
Product lengte:277 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:210 mm
Verpakking hoogte:29 mm
Verpakking lengte:277 mm
Verpakkingsgewicht:1230 g

Samenvatting

Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken
- Alles wat je moet weten over de bereiding van patés en pasteien
- Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten
- Voor ieder wat wils door de grote variëteit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en vis
Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.