Loading...

En plotseling ben je van hem

Merel van Groningen

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Young Adult
  • ISBN: 9789460239083
Misleid: ik was gevangen in het web van een loverboy
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:19 juli 2013
Aantal pagina's:179
Ebook Formaat:EPUB met digitaal watermerk
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Merel van Groningen
Hoofdauteur:Merel van Groningen
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Merel is vijftien jaar als ze via een vriendinnetje de zesentwintigjarige Mike ontmoet. Vanaf het eerste moment is er een bepaalde aantrekkingskracht, en er ontstaat een bijzondere vriendschap. Als er thuis echter alleen maar ruzie is en de schoolresultaten van Merel steeds slechter worden, besluiten Merels moeder en stiefvader om haar in een internaat te plaatsen. De vriendschap tussen Mike en Merel wordt daardoor steeds hechter, en de twee worden verliefd. Merel is helemaal in de wolken door het geweldige gevoel dat Mike haar geeft. Eindelijk is er iemand die haar belangrijk vindt en van haar houdt…

En plotseling ben je van hem is het aangrijpende verslag van een meisje dat langzaam verstrikt raakte in het web van een loverboy. Merel heeft op tijd kunnen ontsnappen, en wil met dit boek anderen waarschuwen.

Merel van Groningen schreef dit boek onder pseudoniem. Tegenwoordig is ze gelukkig getrouwd. Na En plotseling**ben je van hem schreef ze het vervolg: In mijn onschuld.