Loading...

De lekkerste recepten voor de stoomoven

Diverse auteurs

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789044736564
licht, veelzijdig en boordevol smaak!
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:02 oktober 2013
Aantal pagina's:120
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Diverse auteurs
Hoofdauteur:Diverse auteurs
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:198 mm
Product hoogte:18 mm
Product lengte:255 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:255 mm
Verpakkingsgewicht:644 g
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:198 mm
Product hoogte:18 mm
Product lengte:255 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:18 mm
Verpakking lengte:255 mm
Verpakkingsgewicht:644 g

Samenvatting

De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen.
Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatieve stoomkeuken: van geraffineerde snacks en soepen tot klassieke en bijzondere vlees- en visgerechten en verleidelijke nagerechten. Laat u verrassen door bijvoorbeeld tomaten-kokossoep met garnalencroutons, zalmforelrolletjes met groenten en lavaspesto, krokant parelhoen met een olijvenvulling en warme chocoladecakejes met room en pecannoten...
Eet smakelijk en gezond!