Loading...

Vaccin vrij!

Door Frankema

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Gezondheid & Lichaam
  • Uitgever: Lemniscaat B.V., Uitgeverij
  • ISBN: 9789047706052
  • Review:
Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:november 2013
Afmetingen:Afmeting: 23 x 15,1 x 1,8 cm
Aantal pagina's:343 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Auteur(s):Door Frankema
Auteur(s):Door Frankema

Samenvatting

Bol.com verkoopt miljoenen boeken. We erkennen dat dit boek controversieel kan zijn en/of mensen kan kwetsen. We vinden het belangrijk om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan. Echter staan wij nooit achter een vorm van mogelijke misleiding, discriminatie of haatdragende informatie. Daarom hebben wij oproepen gedaan naar meerdere gespecialiseerde partijen, waaronder de overheid, om ons te helpen om dit boek goed te beoordelen. Dit boek blijft online, omdat het inmiddels van aanvullende informatie is voorzien door gespecialiseerde partijen.


RIVM: Vaccineren is een veelbesproken onderwerp en er is veel tegenstrijdige informatie in omloop. Maar hoe zit het nu echt? Sommige onjuiste informatie zien we vaak langskomen. De voor- en nadelen over vaccineren en antwoord op veel gestelde vragen vind je de site van RIVM.

Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien

Ruim vijftien jaar geleden besloot Door Frankema haar kinderen niet te laten vaccineren. Die beslissing stuitte op een muur van onbegrip en vooroordeel. Vaccins zijn er toch om kinderen te bescher men? Het was voor haar het begin van een lang durig onderzoek om de feiten op een rij te krijgen.

- Er blijken giftige ingrediënten in vaccins te zitten.

- De voorlichting is uitermate gebrekkig.

- Er is nauwelijks onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar ongewenste reacties op het vaccin.

- Vrijwel al het beschikbare onderzoek is gefinancierd door de farmaceutische industrie.

Door Frankema besloot de resultaten van haar zoektocht op de website www.vaccinvrij.nl te zetten. Dat leidde tot een lawine aan reacties. Vaccinatieschade bleek een veel voorkomend probleem. Zij werd spreekbuis van een grote groep ouders, artsen en deskundigen. Dat nu het boek Vaccin vrij! verschijnt is niet meer dan een logische volgende stap. Door Frankema schrijft zoals ze spreekt: helder, enthousiast en met kennis van zaken. Ze rekent af met mythes over veiligheid, effectiviteit en onafhankelijk onderzoek.