Loading...

Eclairs!

Christophe Adam

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048308736
40 recepten voor zoete en hartige eclairs
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:16 september 2013
Aantal pagina's:125
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Christophe Adam
Hoofdillustrator:Laurent Rouvrais
Tweede Illustrator:Laurent Rouvrais
Hoofdredacteur:Sophie Brissaud
Co Redacteur:Sophie Brissaud
Co Redacteur:Sophie Brissaud
Vertaling
Eerste Vertaler:Frederike Plaggemars
Co Vertaler(s):Frederike Plaggemars
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:158 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:226 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:158 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:226 mm
Verpakkingsgewicht:450 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:158 mm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:226 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:158 mm
Verpakking hoogte:15 mm
Verpakking lengte:226 mm
Verpakkingsgewicht:450 g

Samenvatting

40 recepten voor zoete en hartige eclairs
Kleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken:
U wordt gegarandeerd een groot liefhebber van eclairs!
Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten, zoals soezendeeg en banketbakkersroom, vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige eclairs van de hand van de creatieve meester-patissier Christophe Adam. Klassiek (met chocolade, vanille, koffie, enz., uit het seizoen (met aardbeien, citroen, frambozen, enz., creatief (vergulde eclairs, hotdogs, enz.) - Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis hemelse eclairs te maken.
- 40 originele en waanzinnig lekkere recepten
- Zoete en hartige eclairs, stuk voor stuk origineel en kleurrijk: hotdog, waterpret, eclair met zalm en wasabi, eclair met thee, enz.
- Een geweldige klassieker bewerkt door dé specialist op dit gebied
Christophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak 'op maat', is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam's, zijn zaak voor tartines et café in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!