Loading...

Eclairs! 40 recepten voor zoete en hartige eclairs

Christophe Adam

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kookboeken
  • Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN: 9789048308736
  • Review:
40 recepten voor zoete en hartige eclairs
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1
Verschijningsdatum:september 2013
Afmetingen:Afmeting: 22,6 x 15,8 x 1,5 cm
Aantal pagina's:125 pagina's
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur:Christophe Adam
Illustrator:Laurent Rouvrais
Co-illustrator:Laurent Rouvrais
Redacteur:Sophie Brissaud
Redacteur:Sophie Brissaud
Vertaling
Vertaald door:Frederike Plaggemars | Frederike Plaggemars

Samenvatting

40 recepten voor zoete en hartige eclairs
Kleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken:
U wordt gegarandeerd een groot liefhebber van eclairs!
Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten, zoals soezendeeg en banketbakkersroom, vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige eclairs van de hand van de creatieve meester-patissier Christophe Adam. Klassiek (met chocolade, vanille, koffie, enz., uit het seizoen (met aardbeien, citroen, frambozen, enz., creatief (vergulde eclairs, hotdogs, enz.) - Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis hemelse eclairs te maken.
- 40 originele en waanzinnig lekkere recepten
- Zoete en hartige eclairs, stuk voor stuk origineel en kleurrijk: hotdog, waterpret, eclair met zalm en wasabi, eclair met thee, enz.
- Een geweldige klassieker bewerkt door dé specialist op dit gebied
Christophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak 'op maat', is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam's, zijn zaak voor tartines et café in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!