Loading...

Het 5:2 vastendieet kookboek

Angela Dowden

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048309467
voortreffelijke recpten voor gerechten met 100, 200 en 300 calorieen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:14 november 2013
Aantal pagina's:224
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Angela Dowden
Hoofdredacteur:Clare Churly
Tweede Redacteur:Clare Churly
Tweede Redacteur:Clare Churly
Vertaling
Eerste Vertaler:Ireen Niessen
Co Vertaler(s):Ireen Niessen
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:19.10 cm
Product hoogte:1.20 cm
Product lengte:24.80 cm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:248 mm
Verpakkingsgewicht:466 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:19.10 cm
Product hoogte:1.20 cm
Product lengte:24.80 cm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:191 mm
Verpakking hoogte:12 mm
Verpakking lengte:248 mm
Verpakkingsgewicht:466 g

Samenvatting

Vergeet al die eindeloze diëten waarvan u de moed al van tevoren in de schoenen zinkt. U kunt afslanken, uw gezondheid verbeteren en u fantastisch voelen door twee dagen per week te vasten. De rest van de tijd mag u normaal eten. De honderd voortreffelijke recepten uit dit boek, allemaal met weinig calorieën, maken het u gemakkelijk op uw vastendag. Van flespompoen-ricottafrittata tot citroen-rozemarijnkip: alle gerechten zijn even smakelijk. U kunt ze maken voor één persoon, twee personen of het hele gezin. Behalve al die geweldige recepten vindt u in dit boek ook ideeën voor magere snacks, waarmee u het vasten beter kunt volhouden, een calorieënteller en een vier-weken-maaltijdplanner. Informatie over portiegrootte plus tips waarmee u het 5:2-schema uw leven lang kunt handhaven, maken het plaatje compleet. Of u nu een 5:2-bekeerling bent die op zoek is naar inspiratie, of iemand die eerst meer wil weten: dit boek is de ideale gids op uw weg naar succesvol en duurzaam gewichtsverlies. Angela Dowden heeft voedingswetenschappen gestudeerd aan de universiteit van Nottingham in Engeland. Ze heeft acht jaar als voedingsdeskundige gewerkt in de levensmiddelenindustrie. De afgelopen vijftien jaar is ze ook actief geweest als journalist: ze schreef onder meer voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds en het magazine Closer, over onderwerpen als energiedichtheid en het vetgehalte van gehakt, maar bijvoorbeeld ook over het nieuwste celebritydieet. In 2012 won ze de award Nutrition and Health Writer/Broadcaster of the Year.