Loading...

The big green egg book

Dirk Koppens

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789491525155
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:06 januari 2014
Aantal pagina's:192
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Dirk Koppens
Tweede Auteur:Ronald Timmermans
Co Auteur:Vanja van der Leeden
Hoofdillustrator:Remko Kraaijeveld
Tweede Illustrator:Remko Kraaijeveld
Hoofdredacteur:Remko Kraaijeveld
Hoofdredacteur:Remko Kraaijeveld
Vertaling
Originele titel:The Big Green Egg Book
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:245 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:284 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:245 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:284 mm
Verpakkingsgewicht:1407 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:245 mm
Product hoogte:26 mm
Product lengte:284 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:245 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:284 mm
Verpakkingsgewicht:1407 g

Samenvatting

Eindelijk verschijnt het boek waar kookminnend Nederland reikhalzend naar uitkijkt: THE BIG GREEN EGG BOOK. De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen: door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en subtiele smaak afgegeven. The BIG GREEN EGG BOOK is een must-have voor iedereen die van puur en mooi eten houdt en smaak serieus neemt én het logische vertrekpunt voor een optimaal gebruik van de BGE. Via basisbereidingen wordt de lezer stapsgewijs ingeleid in de vele toepassingen van het robuuste kooktoestel - bakken, braden, stoven, grillen, roken en slow cooking - waarbij gewerkt wordt met pure en eerlijke (seizoensgebonden) ingrediënten. Naast heel veel extra's, inspireren diverse topchefs de gebruiker uiteindelijk tot zijn eigen masterclass. Het team achter het succes van PUURST en DE OOSTERSCHELDEKREEFT weet opnieuw een stoer en eigentijds boek neer te zetten waar je als lezer direct mee aan de slag wilt. De rooksnippers spatten van de foto's af! Het boek weet de BGE in zijn essentie te vatten en neemt je mee in een ultieme smaakbeleving. Als je nog geen foodie was, dan word je het wel nu!