Loading...

Cocktails!

Brian Murphy

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789048308125
  • Review:
kijk, mix, drink
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:15 mei 2013
Aantal pagina's:231
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Brian Murphy
Hoofdauteur:Brian Murphy
Vertaling
Eerste Vertaler:Saskia Peeters
Tweede Vertaler:Saskia Peeters
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:718 g
Product breedte:159 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:236 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:159 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:236 mm
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Gewicht:718 g
Product breedte:159 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:236 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:159 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:236 mm

Samenvatting

Een verfrissend eenvoudige gids om 's werelds populairste cocktails te maken.
Het is een kunst om de perfecte cocktail te mixen. Te veel vermout en uw martini zal monden doen samentrekken. Te weinig gin en uw gin fizz is een fiasco. Dit is het enige boek dat u door middel van afbeeldingen drankjes leert mixen en een perfecte cocktail afleveren. Het maakt het mixen van drankjes eenvoudig door het gebruik van een baanbrekende visuele opbouw, en laat u kennismaken met het DNA van honderd van de populairste cocktails van dit moment.
Mojito's, magarita's, cosmopolitans en alabama slammers worden een makkie met deze duidelijke stapsgewijze lijntekeningen, die cocktails in de juiste glazen laten zien, en cirkeldiagrammen die de samenstelling van elk drankje weergeven (en het aantal calorieΓ«n!). Zo lukt het altijd. Het boek is op basis van dranksoort verdeeld in acht hoofdstukken - brandewijn, champagne, gin, rum, tequila, wodka, whisky en likeuren -, waardoor alles eenvoudig terug te vinden is. Ook is er een register met kleurcodes en zijn er kleurenfoto's van de uiteindelijke drankjes.
Met de anekdotes over de geschiedenis van elk drankje zult u evenveel indruk maken als met de cocktails zelf, of u nu een groep vrienden op bezoek heeft of een slaapmutsje voor twee maakt. Dit boek is de revolutionaire nieuwe manier om thuis uw favoriete drankjes te mixen.

Brian D. Murphy is cocktailliefhebber, ontwerper en voormalig investeringsbankier. Hij woont in Minneapolis in de VS, waar hij geregeld drankjes mixt voor zijn vrienden en familie. Zijn favoriete cocktail is de old fashioned.